Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

Nemocnice Podlesí pořádá jubilejní 20. ročník Kardiodne

22.10.2018

Přední odborníci na srdeční operace se sjedou ve středu 7. listopadu na jubilejní 20. ročník Kardiodne do hotelu Vitality ve Vendryni. Odbornou konferenci pro více jak 500 účastníků pořádá již tradičně Nemocnice Podlesí, člen skupiny AGEL. Novinkou letošního ročníku bude propojení lékařské a sesterské sekce.

 „Konference je primárně určená lékařům, ale jednotlivá témata i formy přednášek jsou přizpůsobeny tak, aby jim bez problémů porozuměli i nelékařští zdravotničtí pracovníci. Vyhověli jsme tak požadavkům sestřiček, které projevily zájem získat nový pohled na novinky z kardiooboru, především z hlediska lékařů. Letos jsme proto poprvé sloučili sesterskou a lékařskou sekci dohromady,“ vysvětlila Marcela Šimandlová, koordinátorka konference a marketingová pracovnice Nemocnice Podlesí.

Konference je tematicky rozdělená do tří částí - na Kardiologii, Kardiochirurgii a vaskulární intervenci a na Vybraná kardiologická témata. Jednotlivé bloky přitom vždy začínají úvodem do problematiky, na který navazují specializované přednášky zaměřené především na diagnostiku a léčbu kardiovaskulárních onemocnění.

Zájemci se mohou na konferenci, která začne 7. listopadu v 8:30 hodin, a potrvá do 16 hodin, hlásit on-line přes portál kardioden.nemocnicepodlesi.agel.cz, a to až do konce měsíce října.

Kardioden je postgraduální vzdělávací akce, jejímž cílem je seznámit lékaře a sestry se správnými léčebnými metodami a s operačními postupy, které se používají při léčbě srdečních chorob. Pořádající Nemocnice Podlesí se již od roku 1993 specializuje na srdeční operace a nabízí komplexní léčbu srdce a cév pod jednou střechou. Nemocnice se těší vysoké odbornosti a erudovanosti lékařů i společenské prestiži. Provádějí se zde specializované výkony v oblasti kardiologie, kardiochirurgie, cévní a miniinvazivní chirurgie a endovaskulární terapie.

 

Zpět