Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

Nemocnice Podlesí otevřela novou kardiologickou ambulanci v Karviné

26.6.2017

Pacienti se srdečními obtížemi, nemocemi srdce nebo po infarktu myokardu mohou využívat nově otevřené ambulance v Karviné. Třinecká Nemocnice Podlesí, člen skupiny AGEL, otevřela v prostorech Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj novou kardiologickou ambulanci, kterou mohou zájemci využívat tři dny v týdnu dopoledne i odpoledne.

Kardiologická ambulance Nemocnice Podlesí nabízí základní kardiologickou diagnostiku a léčbu pacientů s podezřením na srdeční chorobu nebo již diagnostikovaným srdečním onemocněním, vyšetření pacientů po infarktech myokardu, osob se srdečními vadami, závažnou hypertenzí, nebo také vyšetření pacientů se záněty a chronickými nemocemi srdečního svalu. „Provádíme především echokardiografická vyšetření, vyšetření Holterovského monitorování EKG a monitorování krevního tlaku. Mimo to ale zajišťujeme také zátěžová vyšetření kardiovaskulárního systému a poskytujeme poradenství osobám se srdečními obtížemi“ vyjmenovává MUDr. Radek Neuwirth, výkonný ředitel Nemocnice Podlesí.

Služby kardiologické ambulance v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj mohou pacienti využívat tři dny v týdnu, a to konkrétně v pondělky, středy a pátky od 7.00 do 15.00 hodin. Ordinovat budou střídavě kardiologové Nemocnice Podlesí, a to MUDr. Petr Juránek, MUDr. Bronislav Holek, MUDr. Jozef Mikovčák a MUDr. Miloslav Dorda.  

Pacienti s doporučením obvodního lékaře nebo jiného odborného lékaře se mohou do kardiologické ambulance Nemocnice Podlesí v Karviné objednávat na telefonním čísle 596 383 532. „Našim pacientům se snažíme nabízet co nejlepší péči. Věřím, že rozšíření naší působnosti i do pětadvacet kilometrů vzdálené Karviné k tomuto pozitivně přispěje. Z této oblasti máme v nemocnici řadu pacientů, kterým tak nově odpadne nutnost cestování, “ uzavírá MUDr. Radek Neuwirth.

 

 

Zpět