Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

Nemocnice Podlesí v Třinci vyměnila část oken a modernizuje také interiéry

8.3.2017

Nová moderní plastová okna si nově užívají pacienti a zaměstnanci kardiologického a chirurgického oddělení Nemocnice Podlesí v Třinci, která je členem skupiny AGEL. Proměnou prošla také ambulantní část nemocnice, kde byly v prvním a třetím podlaží kompletně vyměněny podlahy. A stavební práce i nadále pokračují.

Výměna čtyřiapadesáti oken na celkem osmnácti pokojích a rekonstrukce podlah vyšla nemocnici na 1,8 miliónu korun. Kromě estetizace si nemocnice od nových oken slibuje také energetickou úsporu. „Aktuálně probíhají další stavební práce v budově lůžkové části nemocnice, kde jsou rekonstruovány balkóny. Rekonstrukce probíhá bez omezení provozu. Pacientům se omlouváme se zvýšenou hlučnost spojenou se stavbou, ale věřím, že výsledek bude stát za to,“ uvádí předseda představenstva Nemocnice Podlesí v Třinci MUDr. Karel Lukeš, MBA.

Výměna oken čeká v nejbližších měsících i další budovy v nemocničním areálu. V letošním roce nemocnice plánuje výměnu oken a zateplení budovy „B“ i lůžkové části budovy „C“. V roce 2018 by pak měla přijít na řadu výměna oken a zateplení ambulantní části nemocnice v budově „A“. Investice do výměny oken a zateplení je přitom součástí komplexního plánu obnovy a modernizace budov Nemocnice Podlesí, která již v minulém roce zahrnula například výměnu dvojice výtahů v lůžkové části nemocnice nebo výměnu kuchyňského výtahu.

 

 

Zpět