Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

V novém informačním okénku Nemocnice Podlesí získají pacienti rady i pomoc

27.9.2016

Pátrání po vhodném lékaři, hledání ambulancí, složité zjišťování kontaktů, provozní doby či dalších informací – tomu všemu už je v třinecké Nemocnici Podlesí, která je členem skupiny AGEL, konec. Nemocnice totiž právě v těchto dnech zprovoznila ve vestibulu nemocnice nové informační okénko, ve kterém kvalifikovaná všeobecná sestra příchozím radí nejen ohledně umístění ambulancí a provozu, ale nabízí i odborné rady při potížích. Každý, kdo trpí nějakými obtížemi, tedy může přijít k okénku a získat odborné rady ohledně vhodné léčby. Nevidomým navíc nabízí i osobní asistenci.

Nové moderní informační okénko se nachází ve vestibulu budovy hned za hlavním vstupem, na místě bývalé optiky. „Informační okénko jsme v nemocnici měli již dříve na jiném místě, kde ale pro pacienty nebylo dobře viditelné. Současná recepce má moderní vzhled, je umístěna na frekventovaném místě a především nabízí více než jen běžné informace,“ prozrazuje Mgr. Bc. Simona Szusciková, manažerka ošetřovatelské péče Nemocnice Podlesí s tím, že specialitou nového informačního okénka je možnost odborného poradenství i osobní pomoci kvalifikované zdravotnice.

„V současném informačním okénku není k dispozici administrativní pracovník, ale kvalifikovaná zdravotní sestra, která dovede nejen ukázat cestu do správné ambulance či oddělení, ale umí i poradit pacientovi s jakýmikoliv obtížemi a nasměrovat jej na správné pracoviště. Nevidomým pak nabízí možnost osobního doprovodu do požadované ambulance,“ dodává Mgr. Bc. Simona Szusciková s tím, že k dispozici je zde také telefonní linka, včetně linky bezplatné, prostřednictvím které se zájemci mohou také dotazovat.

Nové informační okénko je v nemocnici otevřeno denně po dobu provozu ambulancí. Telefonický kontakt na novou recepci je 558 304 222, bezplatná linka má pak číslo 800 177 323. Mimo provozní dobu informačního okénka pak fungují obě linky pro urgentní případy.

 

Zpět