Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

Zaměstnanci Nemocnice Podlesí se setkali s daviscupovým týmem

12.7.2016

Díky partnerství českého daviscupového týmu se skupinou AGEL měli v pondělí špičkoví zaměstnanci Nemocnice Podlesí možnost navštívit trénink českých tenistů, nahlédnout do zázemí WERK ARENY a setkat se s některými členy týmu.

„Moc jsme si celé odpoledne užili, sledovali jsme z první řady trénink všech hráčů, od Radka Štěpánka jsme dostali týmová trička a kapitán Jaroslav Navrátil nás informoval o dobré náladě v týmu a rozebíral vyhlídky před víkendovým čtvrtfinále. Byl to nevšední zážitek, jsme moc rádi, že jsme měli možnost vidět něco, co se hned tak někomu nepodaří,“ uvedl ekonom Nemocnice Podlesí Ing. Podlesí Petr Liškář.

Doktor Jindřich Černý vzal na sledování tréninku svého syna: „Je to skvělá příležitost nahlédnout pod pokličku kuchyně našich nejlepších hráčů. Moc nás potěšilo, jak se nám Radek Štěpánek a kapitán Navrátil věnovali a jak otevřeně s námi hovořili. Moji synové tenis hrají, a tak jsme pozorovali každý detail.“

„Překvapilo mě, s jakým zaujetím sledovali hosté trénink kluků. Přes 2 hodiny se nehnuli z místa a pozorně sledovali snad každý odehraný balón během celého tréninku. Jsem rád, že máme možnost dlouhodobým partnerům našeho týmu a jejich zaměstnancům i takto oplácet jejich podporu. Viděl jsem, jaký zážitek může pro někoho být chvíli sledovat to, co považujeme za denní chleba,“ uvedl Jaroslav Navrátil.

Sestřička Žaneta Zientková byla i překvapená: „Když vidíte vše zblízka, divíte se, jak je vše rychlé, daleko rychlejší než v televizi. Bylo to moc zajímavé, nyní budu tenis v televizi vnímat jinak a pochopím, když někdo nedoběhne zdánlivě snadný míč. Už totiž vím, jak rychle letí.“

Nemocnice Podlesí je pro český tým i pro Francouze partnerským nemocničním zařízením, které je připraveno poskytnout lékařskou pomoc, kdyby se cokoli během přípravy i zápasů stalo. „Loučil jsem se s kapitánem slovy, že děkujeme za pozvání a všem přejeme, aby nám ho v nemocnici neopláceli jako pacienti, ale pouze jako hosté, až se jim podaří těžké čtvrtfinále vyhrát,“ prozradil své přání kapitánovi Petr Liškář.

Zpět