Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

Nemocnice Podlesí má trojici nových výtahů za tři milióny korun

17.6.2016

Pacienti Nemocnice Podlesí, stejně jako její zaměstnanci či návštěvníci, mají nově k dispozici modernější a spolehlivější výtahy. Trojice nových výtahů v hodnotě přes tři milióny korun slouží k přepravě osob i transportu stravy na lůžková oddělení nemocnice. Pro pacienty a zaměstnance znamenají nové výtahy vyšší komfort, příjemnější prostředí i lepší bezpečnost při přepravě na jednotlivá oddělení.

„Hlavním důvodem výměny výtahů byl nevyhovující technický stav původních zařízení. Nové výtahy jsou oproti původním prostornější, modernější, ale především daleko bezpečnější a spolehlivější,“ shrnuje hlavní výhody nových zařízení Rostislav Franek, vedoucí provozně-technického oddělení Nemocnice Podlesí.

Dvojice nových nerezových výtahů je rozměrnější a slouží i k přepravě pacientů na lůžkách, kteří jsou hospitalizování například na odděleních kardiochirurgickém, kardiologickém, či anesteziologicko-resuscitačním. Třetí výtah pak slouží k transportu stravy pro pacienty Nemocnice Podlesí z nemocniční jídelny.

Celá investice přišla nemocnici na více než tři milióny korun a výhody přinese jak pacientům, tak i personálu. „Pacienti na lůžkách se v nových moderních výtazích jistě budou cítit klidnější a prostředí pro ně bude příjemnější. Zaměstnanci pak kromě lepší estetiky ocení i spolehlivost a vyšší komfort při manipulaci s pacienty na lůžkách či na vozíčcích,“ uzavírá Rostislav Franek.

Zpět